Të shtëna me armë para një shkolle në Shkup

Rreth orës 11.30 një person i pa njobur ka krisur ne ajer para shkolles fillore 25 maj në lagjen Çento ne Shkup.Persini ne fjale ka drejtuar pistoletën një fëmiju nëntë vjeçar dhe 20 personave të tjerê dhe me pas ka krisur ne ajer. Personi ka ikur menjeher nga vendi i ngjarjes dhe policia po meret me zbardhjen e rastit/antpress