Të turpshëm, me puçrra apo yje, VIP-at shqiptarë në mbrëmjen e matrurës

Mbrëmja e maturës mund të jetë një nga ngjarjet që si femrat edhe meshkujt mezi e presin në gjimnaz. Për disa është një kujtim i bukur, një moment që kanë shkëlqyer në jetën e tyre, e për të tjerë ndoshta një moment i sikletshëm që nuk i bën të ndihen mirë kur e kujtojnë.

Nora Istrefi


Mund të kenë dalë shëmtuar, trupi i tyre mund të ketë pësuar ndryshime e transformime, por sido që të jetë, i bukur apo i shëmtuar si moment, mbrëmja e maturës ngelet kujtim dhe në mendjen e të gjithëve.

Më poshtë gjeni disa prej VIP-ave tanë në mbrëmjen e tyre të maturës. Fotot janë grumbulluar nga Anabel.

Ilva Tare në mbrëmjen e maturës së shkollës së mesme Asim Vokshi kur ishte vetëm 18 vjeç