Tearca behet hit ne rjetet sociale, ja disa nga statuset me interesante

Keto dit per shkak te rivotimit ne fshatin Tearce te Tetoves, ku gjithqka do te varet nga ky rivotim ne rrjetet sociale po vershojne statuset dhe komentet per fshatin tearce ja disa prej tyre:

Në Tearcë shkolla fillore e ka emrin Kiril Pejqinoviq. Kjo i bije se më lehtë do ta ketë Tearca ta ndrojë Qeverinë se sa një emër shkolle. PARADOX-Flakron Bexheti

Ho cauc me letra, ho cauc Tearce, nisoj!-Hadis Bajrami

Rruga e qeverise kalon neper Tearce-Sopi