Telefoni i vetëm të cilin mund ta pastroni me shampon e sapun

Kompania japoneze, “Kyocera” e ka lansuar celularin e parë të cilin mund ta pastroni sikur vetveten.
Telefoni i quajtur “Rafre” lirisht mund të pastrohet me shampo dhe sapun pasi që është rezistend ndaj shkumës.
Performancat e tij janë të mira pasi që ka bateri 3000 mAH, Android 7.0, Ram memorie 2GB dhe ekran 5 inch.

Rafre do të dal në shitje në mars të këtij viti ndërsa çmimi i tij ende nuk është bërë publik.