Temperatura të pazakonta në fundjavë

Qytetarët të jenë të kujdesshëm, sepse këto ditë, sidomos sot janë të ekspozuar në temperatura të papritura të larta, rekomandojnë nga Ministria e Shëndetësisë. Ndjenja e nxehtësisë më intensive e cila është sot aktuale, është e ngjashme me atë në muajt e verës dhe mund të shkaktojë probleme shëndetësore tek disa njerëz. Mjekët rekomandojnë që të sëmurët kronik rregullisht ta marrin terapinë e tyre. Nga Enti Hidrometeorologjik temperatura të ngjashme rreth 30 gradë paralajmërojnë edhe për nesër. Nga fillimi i javës pritet ulje të temperaturave e larta dhe reshje të shiut dhe bubullima në orët e pasdites.