Temperaturat e larta, ja si ia gjen çarenë vetes ky kosovar (VIDEO)

Në këto ditë të nxehta të verës të gjithë po mundohen të gjejnë mënyra të ndryshme për tu freskuar.
Një i ri në Kosovë ka vendosur të lëvizë me biçikletë e në njërën dorë të freskohet me një pajisje për freskim.
Pavarësisht se pajisja për freskim është e madhe dhe aspak e përshtatshme për lëvizje me biçikletë, kjo ka qenë mënyra e vetme për të përballuar të nxehtit.