Termet prej 5.6 ballë në Greqi

Një tërmet i fuqisë prej 5.6 ballë sipas të shkallës makro-sizmike evropiane është regjistruar para 3 minutave ne rajonin Kretes ne Greqi , ka bërë të ditur Observatoriumi sizmologjik

Epiqendra e tërmetit ishte 356  kilometra larg qytetit të Athines.

Tërmeti është hetuar nga banorët e Pyros dhe Irakleonit ,