Tërmetet tronditin Amerikën, 3 lëkundje të fuqishme brenda pak minutash, të gjitha në të njëjtin vend

Tre tërmete të fuqishme kanë rënë pak më shumë se 20 minuta më parë në Amerikë, e të tre në të njëjtin vend.

Sipas Shërbimit Gjeologjik të SHBA-së, tërmetet kanë tronditur Kaliforninë Jugore.

Tërmeti i parë ka qenë i shkallës 6.9 gradë i shkallës Rihter, i dyti ka qenë i shkallës 6.5 gradë dhe i treti 6.8 gradë i shkallës Rihter.