Tërmeti tmerron banorët, braktisen banesat dhe shkollat

 

Një tërmet i fuqishëm sapo ka përfshirë Shqipërinë ku mësohet se është ndjerë më shumë se në gjysmën e Shqipërisë.

Epiqendra e tërmetit ka qënë Burrel-Bulqizë me një shkallë prej 4.4 ballësh.

Banorët e këtyre zonave të tmerruar kanë braktisur banesat e tyre ndërsa nxënësit kanë braktisur klasat e tyre të mësimit.

Akoma nuk raportohen dëme materjale apo viktima.