Testimi ekstern do të hiqet me procedurë të përshpejtuar

 

Deputetët e LSDM-së Stefan Bogoev, Ivana  Tufegxhiq dhe Petar Atanasov sot u takuan me maturantët, arsimtarë dhe profesorë me të cilët folën për heqjen e testimit ekstern

Është thënë se testimi ekstern do të shfuqizohet me procedurë të përshpejtuar.

”Ligji është dorëzuar dhe presim që në seancën e parë të vehet në rend dite”, është shprehur Bogoev.