Tetë vite për të shkrepur këto foto

Për të realizuar këto foto mahnitëse, fotografit i janë dashur plot 8 vite.

Bëhet fjalë për një zonë në San Francisco të Shteteve të Bashkuara dhe fotografi ishte i fiksuar tek pjesa e mjegullës gjatë natës dhe ditës.

Për realizimin e fotove është gjithnjë e vështirë veçanërisht në verë për shkak të mjegullës së dendur si pasojë e ajrit të ngrohtë që vjen nga Paqësori.

Fotografit dhe grupit të tij i është dashur të ngitet në malit Tamalpais, në lartësi 2 572 metra mbi nivelin e detit.

E rrallë ka qenë qarkullimi i mjegullës sipas kontureve të tokës, pra e valëzuar.

candyland_tam-583faaf986704__880fog-waves-583facc887432__880fog-waves-583face1b93d5__880fog-waves-583fad4ae9344__880