Tetova e mban rekordin në Maqedoni për numrin e kafeneve

Në të gjithë Maqedoninë ka gjithësejt 4948 objekte afariste me biznes të regjistruar si kafene dhe restorante, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Për kokë banori, sipas Entit Shtetëror për Statistika, Tetova ka rekord me objekte që shitet dhe shërbehet kafe, me gjithësejt 10.2%.

Më shumë objekte hotelierike ka Shkupi me 26.2% të objekteve.

Komuna tjera me objekte hotelierike janë Kumanova me 5.2% dhe Gostivari 4.9%.