Tetova ngelet pa Kalanë

Tetova ngelet pa Kalanë

aleanca
 E vërteta rreth tjetërsimit të Kalasë së Tetovës.
Pronar i ri i kësaj vlere kulturo-historike është kisha Sveti Atanasija e cila gjithsejtë ka marrë në pronësi të saj 46.802m2. Në video materialin e bashkangjitur, do të gjeni faktet e tjetërsimit të Kalasë së Tetovës.
Parashtrohet pyetja: Pasi ka kaluar në pronë private, kush na garanton që nesër ky teoritor të mbrohet dhe mos lejohet vizita nën pretekstin se është pronë PRIVATE???