Tetovarja shkel dy këmbësor – VIDEO

 Sot rreth orës 17:00 afër tregut të gjelbërt në Tetovë vetura e tipit Pasat e drejtuar nga 21 vjecarja A.A nga fshati Sellcë e Tetovës në rrethana ende të pa sqaruara ka aksidentuar dy persona, gjegjësisht A.B i lindur në vitin 1997 dhe LL.V e lindur në viin 1966, njofton Televizioni Koha.

Personi i parë ka marë lëndime të lehta dhe pas marjes së ndihmës së parë është lëshuar për mjekim shtëpiak, kurse e aksidentuar e dytë ende është në spitalin e Tetovës. /Tv Koha/