Tetovë: Një grua kapet “mat” duke vjedhë në dyqan – VIDEO

Nje video e derguar ne redaksine e shqipmedia ka ne fokus dialogun e nje puntoreje te nje marketi dhe nje gruaje kliente ne kete market. Ngjarja thuhet te kete ndodhur ne nje nga fshatrat e rrethit te Tetoves. Nuk e dijme nese kjo eshte pasoje e gjendjes se renduar ekonomike – sociale te shqiptareve ne Pollog apo behet fjale per ves te keq te kesaj gruaje. Per me shume gjykoni vet!

Komentet