Teuta Arifi thotë se komuna e Tetovës ka borxhë 12 milionë euro

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi për Tv  Koha, ka folur për borxhet e komunës që ka që nga marrja e mandatit  nga ajo. Sipas saj komuna e Tetovës  ka borxh deri tani  mbi 12 milionë euro.

Nuk jam e sigurtë por mendoj se borxhi i përgjithshëm i komunës është mbi 12 milion euro” thotë Teuta Arifi.

Sa i përket edhe një mandati tjetër, Arifi dëshiron edhe një mandat, por kjo nvaret nga vendimet partiake

Dëshira dhe zemra ime është me Tetovën, por mvaret vendimi politik që do ta marrë partia” u shpreh Teuta Arifi

Ndryshe për Tetovën gara është shumë e ashpër nga të gjithë partitë pasi partia e cila fiton Tetovën e merr edhe primatin në zgjedhjet parlamentare.