Theret për vdekje një qytetar i Maqedonisë në Australi

Nje 33 vjecar nga Maqedonia eshte therrur me thike ne nje restoran ne Melburne et Austrise.

Ngjarja ka ndodhur ne ne nje restoran ku viktima ka qene mysafire i regullt.

Nje grup huliganesh kane hyre ne restoran dhe kane therrur me thike disa here viktimen dhe jane larguar.