Therren me thika në një kafeteri në qendër të Tetovës

Mbreme  në kafeterinë “Barcode” në Tetovë ka ndodhur një përleshje mes dy grupeve brenda në lokal. Ka patur rrahje dhe sipas informatave jozyrtare edhe therrje mes dy grupeve. Policia ka arritur në vendngjarje dhe po qetëson situatën. Më shumë info gjatë ditës së diele nga buletini policor i Tetovës