Tifozet e Manchester United dhe Real Madrit ne Aeroportin e Shkupit, rregulla strikte per fansat

Disa fansa jane mbledhur ne aeroportin e Shkupit ne pritje te sportisteve nga ekipet e Manchester United dhe Real Madrid njofton Antpress. Fansat jane bledhur per te pare nga afer idhujt e tyre te fudbollit qe do te luajne neser ne Super Kupa 2017

Sipas regullave strikte, lejohet qe fansat te afrohen vetem ne nje pjese te terminalit per pritje, dhe sipas informatava sigurimi nuk do te lejoj asnje qasje deri tek yjet e fudbollit./Antpress