Tradicionalisht festohet festa e flamurit në Qendrën Klinike “Nënë Terezë”, në Shkup

Qendra klinike Nene Tereza ne Shkup sot ishte shendruar ne ngjyra kuq e zi pasi qe Drejtoresha e qendres klinike ne Shkup Shkodrane Dardhishta edhe sivjet ashtu si dhe tradicionalisht festoi diten e flamurit ne kete klinike. Te pranishem ishin te punsuar, pernonalitete politike etj.15135772_10209531391273396_4020708869561292186_n 15202649_10209531324071716_2723585111950173442_n 15202578_10209531554957488_4549793521754424393_n