TRAILERI I FILMIT ‘HOME’, I CILI FITOI ÇMIMIN BAFTA [VIDEO]

Daniel Mulloy ka fituar edhe një BAFTA vite më parë, në vitin 2006, me filmin “Antonios Breakfast”.

Për shumëkë filmi “Home” mund të jetë një film jo i parë më herët.

Filmi “Home”, me regji nga Daniel Mulloy, një bashkëproduksion mes Kosovës e Anglisë, sonte ka bërë krenarë shqiptarët duke marrë çmimin për BEST SHORT në ceremoninë e ndarjes së çmimeve BAFTA.

Historia e filmit është po aq e dhimbshme, aq edhe thumbuese.

Filmi “Home” me skenar dhe regji të Daniel Mulloy, trajton vuajtjet e refugjatëve dhe fatin e një familjeje e cila bëhet viktimë e zhvillimeve pa fajin e saj, duke u gjendur në situatë të njëjtë me refugjatët e vendeve të Lindjes.