Transgjinorja shqiptare vjen për herë të parë n’Kosove Show (Video)

Linda Rei dhe Valton Krasniqi ishin mysafirët e radhës të Shpetim Deskut.

Linda Rei dhe Valton Krasniqi ishin mysafirët e radhës të Shpetim Deskut.

Linda rrëfeu si kishte lind djalë dhe si u shndrrua në femër pas operacineve në Itali..

“Kam lindur në një trup tjetër, se kam ndier kurrë”, tha Linda.

Për më tepër shikojeni e misionin e plotë.