Transparenta dhe porosi kundër ambasadorit amerikan në Shkup

Transparenta dhe porosi kundër ambasadorit amerikan në Shkup Xhes Bejli sot janë shfaqur nga protestuesit gjatë protestës para KSHZ, kur pritet të vendoset për ankesën e fundit të LSDM. “Bejli larg duart nga Maqedonia”, “Tramp , të duam”, ishin transparentet që u shfaqën në protestë.

bejli-protesttramp