Tre nenkryetarët dolën nga selia e BDI-së, nisen drejt Shkupit

Nuk dihet nëse kanë dalë për t’u konsultu dhe siç mësohet ata do të rikthehen sërish në selinë e partisë po zhvillohen bisedime intenzive me anëtarët e kryesisë ku i pranishëm është edhe lideri i BDi-së, Ali Ahmeti. 
Tre nenkryetarët që u larguan nga selia e BDI -së, TetovaSot mëson se ata janë nsiur për në Shkup deri te VMRO dhe LSDM-ja për t’i shpalosur kërkesat e BDI-së për qeverinë e ardhshme.

Nuk dihet nesë VMRO do t’i pranojë, por ende nuk dihet se me cilët kushte janë nisur tre nënkryetarët e BDI-së.