Tre të rijnë kryejnë vjedhje duke thyer një mobil shop në Prishtinë, por u ndodhi ajo që nuk e prisnin

Tre të rinj pas mesnatës kanë thyer dhe vjedhur një mobil shop. Ngjarja ka ndodhur në Mobile Shop “ALPHA”, i cili gjendet në rrugën “Bajram Kelmendi” në kryeqytet.

Në videon e siguruar nga Telegrafi të rinjtë shihen duke hyrë në lokal. Por, këta persona kanë vjedhur një kasafortë të zbrazët.

Më poshtë mund ta shikoni incizimin e plotë të mënyrë së thyerjes dhe vjedhjes së kasafortës.