Tronditëse/ Nuk kishte para për funeralin, gruaja varros burrin në oborrin e shtëpisë

Një grua nga India e cili pohoi se burri i saj ishte zhdukur një vit më parë, u arrestua pas tij trupi i tij u gjet i varrosur në shtëpinë e tyre.

Bones Rajvindera Singh (45 vjeçar) është gjetur i varrosur në dhomën e gjumit të shtëpisë në Indi veriore. Gruaja e tij, Manprit Kaur (40 vjeçare) ka pranuar se ajo e kishte varrosur trupin e burrit të saj, sepse nuk kishte para të paguante për funeralin, por ajo ka mohuar se e ka vrarë.

Policia dyshoi pasi fqinjët filluan të ankohen për erën që vijnë nga drejtimi i shtëpisë së saj.

Trupi i të ndjerit që u gjet tashmë i kishte vetëm kockat, i varrosur në një varr të cekët nën shtëpi.

Zonja Kaur thuhet se ishte e shqetësuar në lidhje me koston e plotë të një funeral tradicional dhe nuk mund të paguante gurin e varrit, kështu që ajo vendosi ta varroste në shtëpinë e saj.