Trump feston Krishtlindjen në kishë, por të gjithë flasin për fundin e Melania-s (FOTO)

Donald Trump ka zgjedhur ta festojë këtë Krishtlindje në kishë.

Presidenti i zgjedhur dhe gruaja e tij kanë shkuar në meshën e një kishe në Palm Beach, Florida.

Por ka hapur shumë diskutim veshja e Melianias.

Ajo ka zgjedhur të shkojë me një fustan që ishte shumë i shkurtër në pjesën e poshtme.