Trump shtyn me forcë Kryeministrin e Malit të Zi, i zuri rrugën: Jam unë i pari (VIDEO)

 

Në Bruksel janë mbledhur liderët e shteteve anëtare të NATO-s për të marrë pjesë në samitin e Aleancës së Atlentikut të Veriut.

Në videon e mëposhtme tregohet një moment interesant nga takimi i gjithë liderëve, teksa Presidenti  i SHBA Donald Trump shtyn me forcë Kryeministrin e Malit të Zi Dushko Markoviç pasi ky i fundit i zë rrugën dhe del para tij.