Trump sytë tek bashkëshortja, për kë po voton (VIDEO)

Duket se zgjedhjet në SHBA, përvec tensioneve ka edhe momente gazmore. Sot është dita e tij më e rëndësishme dhe duhet të sigurohet që çdo votë i është dhënë atij.

Por kjo video e siguruar nga CNN tregon momentin kur ai bashkë me gruan e tij, Melanie Trump shkojnë për të votuar dhe sigurohet duke parë në fletën e saj se kujt ja ka dhënë votën bashkëshortja.

Ky gjest është bërë tashmë objekt talljeje në internet.