U zunë dhe bënë seks në Big Brother, merret vendimi “drastik” për banorët

 

Dy prej çifteve të Big Brother, kanë dalë menjëherë në televotim mbrëmjen e sotme. Ka qenë kjo masa që ka marrë produksioni, për shkak se kanë thyer rregullat.

Lupçe dhe Katerina, Olsi dhe Fiorentina janë të dënuar, për shkak se çifti i parë pati zënka në shtëpi, ndërsa çifti i dytë bëri seks “në ambientet jo posaçërisht për atë punë”, siç tha dhe Arbana.

Nga ana tjetër, banorët e morën mjaft me sportivitet, pasi menduan se do të dilnin, ashtu siç ndodhi me çiftin tjetër Armela dhe Damiano.