Udhëkryqi afër q.t Tetovarja një ndër më problematiket në Tetovë, kërkohet zgjidhje.

Udhëkryqi që lidhe rrugen L.B Pish dhe Bllagoja Toska qeë gjendet afër qendres tregtare “tetovarja” në Tetovë eshhte nje nder me problematiket. Banoret e kesaj zone kerkojne zgjedhjen e kesaj rruge me vendosjen e semafori ose rrethi. Kjo rruge eshte teper e ngarkuar pasi perdoret edhe si rruge transiti per automjetet e medha. Gjithashtu ne kete udhekryq shpesh ndodhin edhe aksidente te shumta ndonjehere edhe me pasoja ne njerez ne te shumten e rasteve pesojne femijet./antpress20161002_12461120161002_124637