UFO-t ekzistojnë, ja pamjet e marra në NASA (Video)

Prej shumë vitesh flitet për ekzistencën e UFO-ve dhe praninë e tyre në Tokë, por deri më sot askush nuk ka parë apo vërtetuar asgjë, të paktën deri sa u bë virale kjo video e publikuar në Google Earth.

Sipas pamjeve të qarta të publikuara nga google në godinën e NASA-s shihen lëvizje mjaft të çuditshme por edhe disqe fluturues.

Teoricienët konspirativë janë të bindur se UFO-t jetojnë mes nesh.