UNICEF organizon tubim per Mbrojtjen e femijeve nga dhuna

UNICEF dhe Bashkimi Eropiane hyjne  ne partneritet me organizatat qytetare per te ndaluar dhunen ndaj femijeve.Perfaqesues te organizatave qytetare dhe partneret qeveritar u takuan per te oragizuar projektin “Mbrojtja e femijeve nga dhuna dhe perparimi i femijeve me aftesi te kufizuar” proekt ky i i finansuar nga Bashkimi Evropian, si dhe i kofinansuar nga fondi per femije i kombeve te bashkuara UNICEF./antpress