Uniforme e re per pjesetaret e ARM

 

 

Sot do te prezentohen uniformat e reja per oficeret dhe nenoficeret e ARM. Manifestimi do te mbahet ne shtepine e armates ne Shkup.

Te pranishmeve do te ju drejtohet ministri i mbrojtjes i RM.

Gjithashtu do te kete defile me uniformat e reja ku do te jepen detaje rreth veshjes se re te ushtrise se Republikes se Maqedonise./antpress