“Uniteti” kërkon zgjedhje korrekte

Kriza politike institucionale, në të cilën ndodhet Maqedonia është si pasojë e keqqeverisjes së partive në pushtet BDI dhe VMRO-DPMNE. Akuza është bërë nga kryetari i Unitetit Gëzim Ostreni në shënimin e një vjetorit të kësaj partie. Ostreni tha se së bashku me partitë e tjera do të angazhohen për zgjedhje të drejta dhe të lira.

Alsat-M