Ups! Kujdes me mbathjet që vishni në plazh…, ju doli sheshit! Ja skandalet e VIP-ave

Tashmë është në modë që bikini që jenë sa më të vogla. Por kjo ka një kosto.

Jo aq financiare sa morale.

Këta VIP nuk janë treguar të kujdesshëm dhe kanë lënë nam.

Shikoni fotot e tyre dhe do të kuptoni pse duhet të tregoheni të kujdesshëm