ushqimet që duhet t’i hani dhe t’iu shmangeni kur e keni stomakun e zbrazët

Jogurti, kafja dhe lëngu i freskët i portokallit – kjo është ajo çfarë shumica e njerëzve e imagjinojnë kur të mendojnë për mëngjesin e përkryer.

Fatkeqësisht, vetëm pak njerëz janë të vetëdijshëm se disa ushqime nuk janë të mira për njeriun kur konsumohen në stomak të zbrazur, transmeton Express.

Bright Side e ka krijuar një listë të thjesht me ushqimet që duhet të konsumohen dhe të mos konsumohen në mëngjes.