Ushtrimet e çmendura të çiftit seksi të fitnessit

Njihuni me çiftin seksi të fitnessit – Austin Rayed dhe Julian Daigre nga Nju Orleans, Louisiana.

Dyshja ka rrëmbyer zemrat e miliona njerëzve falë ushtrimeve të çmendura të tyre.

Dy javë më parë, video me stërvitjen e tyre e publikuar në Facebook nga Muscle Madness ka marrë mbi 25 milionë klikime.

390F838900000578-3820242-image-a-119_1475520830613