Vazhdon asfaltimi i rrugëve në Hasanbeg të cilët pësuan nga vërshimet

Hasanbegu dhe Straçinca përjetuan një sfidë të rëndë gjatë vërshimeve në Gusht të këtij viti,Bashkimi demokratik për integrim  qëndron gjithnjë pranë banorëve ku dhe  vazhdon asfaltimi i rrugëve edhe ditën e sotme, si dhe me të gjitha kapacitetet punon drejtoria e rrugëve të Maqedonisë në lagjen Hasanbeg.