Vejseli: Ka ardhur koha që PPD të bëhet parti parlamentare

Kryetari i Partisë për Prosperitet Demokratik dhe bartës i listës në Njësinë zgjedhore 6 vizitoi fshatrat Gradec djhe Dobërdoll ku patitakime të ngrohta me banorët e këtyre fshatrave e në veçantii me një grup të madh aktivistësh dhe dashamirë të PPD-së.

Qytetarëve të Dobërdolllit, simpatizantëve dhe anëtarëve kryetari Vejseli iu drejtua me një mesazh të qartë dhe të prerë se tashmë dhe ti realizojë objektivat programore në lëmi të ekonomisë, sociales, shëndetësisë, kulturës etj.

Vejseli i ftoi qytetarët e Dobërdollit të votojnë atë që është dallimi i kësaj që ka qenë deri më tani dhe dallimi qëndron pikërisht në platformën e pasur të PPD dhe zbatimin e saj me sukses ashtu siç e kanë zanat funskionarët e PPD-së. (INA)