Vendi ku bëhet ski me bikini

Resorti i skive Sheregesh në Siberi, është i njohur për peizazhet e pa cenuara të saj dhe për shpatet e bukura.

922c0ffa0a49c314d25b6a84a7e2ecbb_XL

Screenshot_11481757720Screenshot_21481757723Gjithashtu është shumë i njohur edhe për skiatorët me bikini që frekuentojnë vendin që tashmë është kthyer në një traditë.

I themeluar në fillim të shekullit të 20 Sheregesh, i njohur me emrin Gesh nga vendasit dikur ka qenë një vend minierash.

Shpatet e skive janë formuar për herë të parë në vitin 1981 dhe janë përdorur vetëm për praktika të atletëve profesionistë.

Në vitin 2000 ai filloi që frekuentohej pasivisht nga të dashuruarit pas skive.

Në prill u mbajt një nga ngjarjet kryesore Grelka Fest e cila bazohet tek skitë dhe snowboardet tradicionale dhe zbritja e malit vetëm me bikini/politiko