Vendos kameren ne kuzhinë dhe zbulon diçka të çuditshme

Një video e cuditshme tregon momentin kur një “fantazmë” hap derën e bufesë së kuzhinës dhe thyen gotat.

Banuesi i shtëpisë vendosi një kamer në kuzhinën e tij për të kapur “fantazmën” në aksion pasi kishte vënë re se artikujt kishin lëvizur në vende të ndryshme.

Teksa kamera filmon dhomën e heshtur, një moment dera e bufesë hapet fuqishëm dhe më pas një gotë bie nga bufeja. Për më tepër shihni pamjet dhe gjykojini vetë…

38E8494700000578-3813192-image-a-1_1475135772434