Vendoset ndriçimin publik të rrugës kryesore në fshatin Poroj

Vendoset ndriçimin publik në gjithsej 25 shtylla të rrugës kryesore në fshatin Poroj. Nevojë kjo e kahmotshme banorëve të kësaj ane. Prej ditëve në vijim kjo pjesë e rrugës në gjatësi prej 800 m do të jetë e ndriçuar dhe e sigurtë për qarkullim të këmbësorëve edhe gjatë natës./antpress