Vesel Memedi voton per BDI-ne ne Keshillin e Gostivarit

 

Pas kualicionimit te fshehte por qe u be publik nga mediat ndermjet Vesel Memedit dhe BDI-se, sot edhe nje here vertetohet se Vesel Memedi eshte bashke me BDI-ne.

Ne Keshillin e Komunes se Gostivarit 2 keshilltaret e RDK-se votuan per kandidatin e BDI-se per tu zgjedhur Udheheqes I Seancave.

Sipas informatave nga brenda RDK-se pritet qe Vesel Memedi se shpejti edhe zyrtarisht te kaloje ne BDI.