Veseli: Do ta mbrojmë flamurin shtetëror

 

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës Kadri Veseli, thotë se Fillimi i Ri nënkupton mbrojtjen dhe konsolidimin e identitetit tonë shtetëror.

Përmes Facebook-ut i PDK-së është zotuar se do ta mbrojë flamurin e Republikës së Kosovës dhe do ta çmojë lart, ashtu si Majlinda Kelmendi.

“Falemnderit, Peja! #FillimiRi”, shkruan Veseli në Facebook.