Veshja më e bukur për sot – Ja kë e kemi zgjedhur…-

Elita Rudi, e bukur dhe me një stil interesant ku shpesh herë shfaqet mjaft ekstravagante, e shohim çdo javë në EliteShow por nuk mungon as në rrjetet sociale, ku është mjaft aktive. 

Kësaj radhe e përzgjedhur si veshja më e bukur e ditës! Eliten e shohim me një kombinim shumë të bukur të xhaketës dhe fundit xhinse. Siç edhe shihet, xhinset nuk po largohne asnjëherë nga trendi, veçanerisht tani kur mund të bëhen kombinime të tilla.

Ajo çfarë bie më shumë në sy, janë qorapat rrejtë të dekoruara me lule, që duket të jenë trendi më i ri i 2017.