Veshjet plot polemika të Melania Trump në Lindjen e Mesme

 

Veshjet e Melania Trump në turin e parë jashtë vendit të Presidentit të SHBA-ve janë lavdëruar për të qënit “të stilit të lartë dhe konservator”, por gjithashtu edhe janë kritikuar për thyerjen e rregullave në Arabinë Saudite, shkruan CNN duke publikuar një videomontazh.