Vetëvritet duke u hedhur nga një ndërtesë, këngëtarja e njohur

 

Këngëtarja Lucia Caruso, e martuar dhe nënë e 3 fëmijëve, për arsye ende të pa sqaruar është hedhur nga një ndërtesë disa katëshe në në qendër historike Annuziata Tower të Napolit

Edhe pse këngëtarja  34 vjeçare  u dërgua menjëherë në spital, ajo nuk arriti të shpëtojë

Disa nga të njohurit kanë raportuar edhe në polici se këngëtarja vuante nga depresioni.