Video: BMW shpik këpucët e bebeve që i pengojnë të rrëzohen

Nuk e kishit menduar kurrë, por ja që ndodh.

BMW ka shpikur një palë këpucë për bebe, që i pengojnë ata të rrëzohen.

Gjigandi gjerman thotë se xDrive Baby Boots i ndihmon bebet poshtë tre vjeç që të ruajnë ekuilibrin.

Duke përdorur një teknologji revolucionare, BMW përdor disa goma që reagojnë në të qindtat e sekondit duke i ofruar bebes shpërndarjen perfekte të peshës dhe sigurinë maksimale.