Video e “frikshme” e fëmijëve të dukës së Kambrixhit

Duka dhe Dukesha e Kembrixh mahnitën të gjithë banorët në ditën e tyre të tetë të turit në Kanada, duke shtuar se u larguan me kujtime të lumtura.

Por, fansat nuk kanë mbetur aspak të impresionuar me videon dedikuar vizitës të postuar në Twitterin e Pallatit të Kensington.

Klipi një minutë e gjysmë tregon fëmijët e familjes mbretërore duke luajtur në kopshtet e shtëpisë qeveritare ku ata ishin të ftuarit e nderit.

E montuar me “slow motion” dhe me një muzikë me ritëm të ulët, video është cilësuar nga shokuesit si “e zymtë” dhe “e frikshme”.

3901FBFB00000578-3818269-image-m-41_1475416622916